Jó hírünk van!

A Semmelweis Egyetem két lelkes hallgatója a Magyar Egyetemi- és Főiskolai Sportszövetséggel (MEFS) és a Magyar Vízilabda Szövetséggel karöltve megrendezi március 22-24 között az

I. Magyar Egyetemi- és Főiskolai Vízilabda-bajnokság-ot.

De mit is sejtet ez az impozáns név pontosan?
Csak felsorolás jelleggel, a teljesség igénye nélkül:


Ha úgy gondolod sportolóként, hogy szerinted is kiváló alkalom, hogy vízre szállj és mint az egyetem hivatalos csapatának tagja képviseld az ELTE-t, keresd jelentkezéseddel és további információért Szabó Attilát, az egyetem kapcsolattartóját (kisuf@inf.elte.hu).

Ha csak szurkolóként szeretnél több ezer hallgatóval együtt részt venni az eseményen, akkor figyeld a további üzeneteket, plakátokat!

És hogy kikkel kell megvívni az első magyar egyetemi- és főiskolai bajnoki címért? Íme: Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), Szegedi Tudományegyetem (SZTE), Esterházy Károly Főiskola (EKF), Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), Semmelweis Egyetem (SE), Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE), Károli Gáspár Református Egyetem (KRE), Debreceni Egyetem (DE), Pécsi Tudományegyetem (PTE), Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF).

Remélem, hogy találkozunk március 22-24-én!